Nº 97 - Visser Creamery

Aan de rand van de Geulvallei kun je genieten van héél veel lekkers! Zo heb je keuze uit achttien verschillende smaken Visser Chocolade IJS. Heb jij een koemelkallergie of ben je veganist, dan heb je naast het roomijs een keuze uit een gevarieerd assortiment op sorbetbasis.

Koffie en thee wordt met passie gezet en dat proef je direct! De lokale bakker verzorgt heerlijk gebak zoals appeltaart, cheesecake, brownie, carrotcake en nog véél meer.

En met uitzicht op Hoeve Klinkenberg en het landhuis met Chaletstijl (ook wel Pippi Langkous genoemd door locals) geniet je elke seconde!

Tussen de Bruggen 97
6231 CB Meerssen

No 97 ligt op een mooie en centrale plek tussen Valkenburg en Maastricht. Omringd met diversen fiets- en wandelroutes is onze IJSsalon / koffiebar de ideale start/stop of pauze plek! Op nog geen 500 meter begint natuurgebied "De Dellen": via dit natuurgebied komt je terecht in buurgemeente Valkenburg aan de Geul. Ook is er een mooie verbinging naar Maastricht die makkelijk is af te leggen met de fiets of te voet. Speciaal voor ons heef Wandelgids Zuid-limburg een route gemaakt Routebeschrijving